Camperpark Molenzicht

Een écht familiebedrijf!

Camperpark Molenzicht maakt onderdeel uit van Fruitteeltbedrijf Kole, een familiebedrijf sinds 1850. De voorouders van Jan zijn ooit gestart met veeteelt en akkerbouw, tegenwoordig staat het bedrijf volledig in het teken van fruitteelt: peren en appels. Jan is de vijfde generatie Kole in het bedrijf en ook zijn zoon is als zesde generatie al volop actief in het bedrijf. Naast de fruitteelt verzorgen zij een gemoedelijke en gastvrije camping waar het u als gast nergens aan zal ontbreken!

De Camping

Op een rustig plekje, tussen de boomgaarden gelegen, kunt u de tent opzetten of uw camper parkeren. U verblijft in een groene, natuurrijke omgeving, het gras recent ingezaaid waardoor het kampeerveld er verzorgd en netjes onderhouden uitziet. Samen genieten van een hapje en een drankje, in de klapstoel voor uw tent of camper en luisteren naar de stilte, waar zo nu en dan een vogel te stilte verbreekt. Bij Camperpark Molenzicht ervaart u het ultieme vakantiegevoel! Naast de goed verzorgde omgeving, biedt de camping uiteraard een schoon en hygienisch sanitairgebouw. Door de kleinschaligheid van de camping, heerst er al snel een gemoedelijke en gezellige sfeer. Avontuur en cultuur kunt u ruim voldoende vinden in de nabije omgeving, waarna u volledig kunt bijtanken op uw kampeerplaats tussen de fruitbomen! 

 

Omgeving

Dichtbij Nationaal Park, duikhotspot en jachthaven!

Camperpark Molenzicht is zeer gunstig gelegen in een omgeving met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Zo vindt u in de nabije omgeving het Nationaal Park Oosterschelde, een vijf sterren duikhotspot, de jachthaven met tal van watersportmogelijkheden en natuurlijk de korenmolens waar de camping zijn naam aan te danken heeft. Ook de historische dorpsstraat in Wemeldinge mag u niet missen, verder biedt de omgeving tal van wandel- en fietsroutes en kunt u in het hoogseizoen met het pontje varen naar Yerseke en Gorishoek. 

Lees meer over de omgeving

Vind ons ook op